Verbouwing Strandhuys de Enk

Strandhuys De Enk ondergaat een metamorfose! Om 365 dagen per jaar te kunnen genieten op deze plek van Bussloo zijn we grootscheeps aan het verbouwen. Het Strandhuys toveren we om tot een restaurant, waardoor we straks zowel binnen als buiten plek hebben voor 48 personen. Je geniet hier straks van een heerlijke lunch, diner of borrel, met fantastisch uitzicht!

Daarnaast houdt het Strandhuys haar kiosk-functie, die ook verbouwd wordt. Dus als je lekker op Bussloo ligt met mooi weer of aan het wandelen bent, loop je even langs onze kiosk voor een snelle hap of drankje.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de verbouwing! Tijdens de verbouwing zijn we dagelijks geopend voor afhalen. We hebben onder andere warme koffie, thee en chocolademelk.

Voorbereiding en sloop

In januari 2021 zijn we begonnen met de voorbereidingen, dus de sloophamer mocht aan het werk! De buitenmuren blijven staan, maar verder gaan we het Strandhuys helemaal opknappen!

Storten nieuwe vloer

Voor het realiseren van een grotere binnenruimte, komt er een nieuwe vloer in het Strandhuys. De voorbereidingen zijn getroffen en het beton kan er in!

De vloer ligt erin!

Het ligt nu even stil vanwege de barre omstandigheden (8 februari), maar afgelopen week zijn we weer mooi opgeschoten!
 
Het beton voor de uitbouw is gestort en de riolering voor binnen- en buitentoiletten is geplaatst!