Op 1 januari 2023 gaan we eindelijk weer….. De NIEUWJAARSDUIK Bussloo!

Op zondag 1 januari 2023 gaan we het nieuwe jaar weer fris induiken! Deze traditie gaan we vanaf heden voortzetten op het strand bij Strandhuys de Enk, Kneuterstraat 19, 7384CM Wilp. Voor € 7,50 per persoon doe je mee met deze duik!

Om 14.00 uur precies duiken we met zijn allen het meer van recreatiegebied Bussloo weer in. Het gehele strand voor Strandhuys de Enk wordt ingericht om de duik optimaal te laten verlopen.
Er is een warming up team, die vanaf 13.45 uur de deelnemers warm laat draaien met opzwepende muziek in een top warming up sessie.
Om 14.00 uur gaan we dan massaal aftellen en duiken we het nieuwe jaar 2023 in!

Na de frisse duik zorgen we voor warme chocomelk, oliebollen , water en thee! Binnen bij Strandhuys de ENK en op het verwarmde terras en strand kun je nog warmer worden en genieten van een drankje en hapje.

We zorgen voor voldoende kleedgelegenheid in onze grote organisatietent, alwaar je ook je waardevolle spullen in bewaring kunt geven.
Vuurkorven op het strand en het terras zorgen ervoor dat je vooraf lekker warm blijft en nadien weer lekker warm wordt.

Uiteraard zorgen we ook voor je veiligheid. EHBO is aanwezig en bovendien houden duikers in bootjes iedereen in de gaten.

Doe je mee? Geef je dan snel op via onderstaand formulier !

Nieuwjaarsduik Bussloo - 1 januari 2023

Vul onderstaand formulier in en geef aan met hoeveel je komt duiken! (je kunt dus op 1 naam meerdere deelnemers opgeven)
    Deelname aan de Voorsternieuws Nieuwjaarsduik is geheel voor eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, zowel fysiek als materieel tijdens dit evenement. Dit geldt ook voor de deelnemers die ik heb opgegeven.
  • Prijs: 7,50 € Aantal:
    geef hier het aantal tickets aan en ga naar afrekenen