Wat kun je eten en drinken bij Strandhuys de Enk

Strandhuys De Enk is de plek op Bussloo waar je heerlijk kunt genieten van een hapje, een drankje, een  simpele lunch of een lekkere borrelplank. Ons Strandhuys met overdekt en verwarmd terras is 5 dagen per week vanaf 10 uur geopend. Binnen kun je heerlijk genieten bij de haard, terwijl je buiten, eventueel samen met je hond (oktober – mei) , ook heerlijk verwarmd kunt genieten van alles wat wij te bieden hebben.

We werken,  zolang we krapte hebben op de arbeidsmarkt,  met een zeer beperkt assortiment eten.  Denk hierbij aan tosties, broodjes, een soepje, natuurlijk borrelplanken warm, koud, vers schepijs, en een luxe puntzak frites op het terras.

 

 

 

Reserveren kan bij ons niet. Wil je weten of er plek is, bel ons dan even op 06 12904912.
(bij geen gehoor zijn we gesloten of hebben we een besloten feest)

Kioskbar

Onze kioskbar is geopend voor afhaal van take away eten en drinken. We verkopen geen patat! Wel kunt u bij ons terecht voor frisdranken en bier in blik, een wijnflesje (0.2cl) en natuurlijk koffie/theesoorten to go.

Wil je lekker loungen, dan kun je bij ons terecht op het loungeterras en op het gewone terras. Daar wordt je bediend.

 

2 uur borrelen & happen

Samen met vrienden, familie of collega’s een gezellige borrel doen bij Strandhuys de Enk? Genieten op het heerlijk verwarmde terras of binnen in het gezellige grand café. Voor 30 euro per persoon kun je gezellig en onbeperkt 2 uur lang borrelen en happen. Groepen zijn ook van harte welkom, reserveren is verplicht zodat je zeker bent van een plekje. (Sterke dranken en speciaalbieren zijn uitgesloten en worden apart berekend)

  • 2 uur lang
  • inclusief luxe borrelplank en nootjes
  • groepen van 2 tot 50 personen

Reserveer direct via onderstaand formulier.

Reserveren

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ