Lekker lopen met beleving!

Hardlopen op BusslooHardlopen behoort tot de individuele sporten. Dat betekent niet dat je dit niet in groepsverband kunt uitoefenen. Bij loopgroep TITUS hebben we een mooie vorm gevonden om samen te trainen en te lopen. Iedereen kan op zijn of haar niveau sporten. Of je nu prestatiegericht wilt hardlopen of gewoon omdat je een half uur wilt kunnen hardlopen.

Strandhuys de ENK en het Marktplein in Twello als basis 
Strandhuys de Enk op Bussloo is de uitvalsbasis van de zaterdagochtendtraining, om de week de zondagochtendtraining en evt. lange duurlopen ter voorbereiding op een event. Hier hebben we toiletten, een douche, in de zomer een groot plas (Bussloomeer) en natuurlijk ons Strandhuys met terras, waar je na afloop evt lekker kunt nagenieten. Parkeren op Bussloo en bij Strandhuys de ENK is voor leden en cursisten gratis.

Het Marktplein in Twello is de plek waar we op woensdagavond de intervaltrainingen starten en waarvandaan op vrijdagavond de duurlooptraining van start gaan.

De intervaltrainingen met afstanden (bijv. 10 x 400, 15 x 200, 6 x 1000 etc) kunnen we aanbieden op 1 km afstand van de markt en Strandhuys de Enk onder de Noorddijk tussen Twello en Posterenk.

 

De loopgroep bestaat bij ons uit 3 niveau’s:

Cursus hardlopen

Als je nog nooit gelopen hebt, of je bent er al een tijdje uit, dan begin je het best met de cursus hardlopen. Heb je nog nooit gelopen en wil je het graag leren en op je gemak 30 minuten kunnen rennen, dan zit je hier goed. We organiseren ieder kwartaal een cursus hardlopen van 0 naar 30 minuten in 8 weken .

Meer informatie vind je op deze pagina.

 

Loopgroep basisgroep (slowrunning)

Deze groep traint onder 2 x per week onder begeleiding. Zaterdagochtend 8.30 en woensdagavond 19.30 uur. De trainingen bestaan uit een warming up en op zaterdag de duurloop en op woensdag intervaltraining en loopscholing. De basisgroep heeft een tempo in de duurloop die maximaal 9 km/uur is. En als je dat tempo of lager 30 minuten kunt volhouden, dan kun je altijd mee! Op woensdag tijdens de intervaltrainingen gaan we je leren om evt. het tempo wat hoger te krijgen of om het gemakkelijker te hebben tijdens de duurloop.

 

Loopgroep

Kun  je een uur hardlopen op een tempo van 9 km/uur of hoger, dan ben je in deze groep op je plaats tijdens de duurlooptraining op:

    • Vrijdagavond 19.30 uur marktplein Twello
    • Zondagochtend 9.30 uur Strandhuys de Enk
    • Intervaltraining op woensdagavond
    • 19.30 uur Marktplein Twello

Leren we je om telkens mooier, fijner en met meer beleving te hardlopen!

 

Heb je zin om mee te doen of wil je meer informatie omtrent de loopgroep?
Neem dan gerust contact op met Titus Mulder, email: info@startfinish.nl 

Of meld je aan voor een proefmaand bij Loopgroep TITUS of voor de cursus hardlopen